Diverse

Nota de lichidare

Nota de lichidare
Maria Mihaela Benki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De fiecare data cand un salariat pleaca dintr-o firma, de buna voie sau restructurat, trebuie sa i se intocmeasca o fisa de lichidare. Rolul notei de lichidare este acela de a verifica inca o data ca salariatul nu mai are datorii catre firma si nici firma catre el, ca a returnat telefonul, laptop-ul, cheile de la masina de serviciu si orice alte mijloace fixe sau obiecte de inventar pe care firma i le-a pus la dispozitie in vederea desfasurarii activitatii sale.

Nota de lichidare nu are un caracter obligatoriu, dar va poate proteja de eventualele probleme care pot sa apara ulterior plecarii salariatului.

 

Aici aveti un model de nota de lichidare: 1 exemplar este pentru salariat si 1 pentru firma.

 

Maria Mihaela Benki Maria Mihaela Benki (112 Posts)

Economist


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact