Diverse

Reactii despre Contabilul complet

Reactii despre Contabilul complet
Laurentiu Ianculescu

prezentare_contabilul

Au trecut cateva luni de la lansarea brosurii Contabilul complet si primele reactii nu au intarziat sa apara. Am ales cateva si ne-am permis sa facem corecturile ortografice de rigoare pentru a le putea publica pe site.

 

Monica Dumitru, din Bucuresti

femeie 3

Ghidul este binevenit pentru ca trateaza, de la un capat la altul, operatiunile prin care trece o firma mica si chiar mijlocie. Eu personal nu am cunostinte economice, dar intotdeauna mi-am dorit sa inteleg, macar in mare, cum se desfasoara activitatea contabila a unei firme. Poate ca ar fi trebuit sa spuneti cateva lucruri si despre cum se poate citi o balanta, la prima vedere.

 

Alina Adascalitei, Iasi

femeie 2

Vreau sa va felicit pentru brosura si pentru modul in care ati reusit sa treceti prin toate etapele din activitatea unei firme. Ma credeti sau nu, am printat-o si o tin dupa mine mai mereu. Deocamdata sunt salariata la o firma, dar vreau sa-mi dau examenele la CECCAR si sa fiu pe picioarele mele.

 


A. M., Cluj

Am cumparat brosura pentru un verisor de-al meu care invata la un liceu economic si care este interesat de contabilitate. Din pacate, am foarte mult de lucru si nu reusesc sa-i raspund la toate intrebarile. Mi s-a parut ca brosura este ceea ce i se potriveste acum si ca ii da raspunsurile dorite.

 

Emperor

Mare chestie ce ati facut voi! Oricine putea sa faca o asemenea chestie. Si eu daca aveam chef puteam sa fac o brosura de contabilitate si sa o pun pe net.

 

Laura Bendea, Arad

femeie 1

Eu am terminat Facultatea de Contabilitate. Mi-a fost extrem de greu, pentru ca eram intr-o grupa in care toti ceilalti aveau notiuni de contabilitate si fiscalitate. Toti terminasera un liceu economic, doar eu terminasem unul de chimie. Ce cautam la contabilitate cu chimia mea? Pentru ca localitatea din care vin, desi in urma cu cateva zeci de ani era un orasel infloritor, acum este moarta din punct de vedere economic. Ca sa supravietuiesti acolo trebuie sa pleci in alta parte. Daca as fi avut ghidul asta in timpul facultatii mi-ar fi prins bine. Sunt convinsa ca este bun si pentru studenti si pentru cei aflati la inceput de drum in contabilitate.

 

Marius Ionescu, Brasov

barbat

Vreau sa va felicit pentru ca ati reusit sa structurati in cateva zeci de pagini o activitate complexa dar necesara tuturor micilor contabili. Stiti cu totii ca un contabil la inceput de drum trebuie sa faca de toate, inclusiv Registrul Comertului. Cand am fost prima data la Registru habar nu aveam ce trebuie facut si cum. Mi-ar fi placut, totusi, sa gasesc in ghid si informatii despre Registrul Comertului. Am vazut ca le aveti in alta brosura, dar Contabilul complet este acela care face si activitatea de Registru.

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact