Diverse

Seminar de Contabilitate si Fiscalitate

Seminar de Contabilitate si Fiscalitate
Laurentiu Ianculescu

contabilitateFiscalitate si Contabilitate pentru toti

In data de 26 iunie 2014, World Trade Institute Bucharest va organiza un seminar interactiv de contabilitate si fiscalitate care va fi sustinut de domnul Cristian Radulescu.

World Trade Institute Bucharest (WTIB) este cel mai important institut non-academic din Romania ce ofera servicii de training si dezvoltare in special in domeniile fiscalitate-contabilitate, cu o experienta de aproape 20 de ani pe aceasta piata (incepand oficial cu anul 1995).

Pentru o evaluare a serviciilor noastre, va punem la dispozitie cifrele anului 2013: peste 100 de programe deschise si in-house de training la care au participat aproximativ 2800 de cursanti din aproximativ 1200 de companii. Majoritatea acestor programe au avut tematica de fiscalitate-contabilitate!

In cadrul acestora, am oferit aproape de fiecare data si o sesiu  ne de “intrebari si raspunsuri” unde participantii au gasit raspunsul la intrebarile cu care se confruntau in viata profesionala de fiecare zi.

De cele mai multe ori aceste sesiuni au fost cele mai asteptate de catre clientii nostri! Pentru ca pe langa raspunsurile primite la intrebari concrete, interactivitatea acestora, dialogul intre participanti si dintre participanti si lector, au dus la adevarate sesiuni de brain-storming concretizate prin cele mai bune raspunsuri la cele mai complicate spete contabile si fiscale!

In urma acestor observatii practice, am decis ca sa organizam o intalnire care nu va avea nici o parte teoretica, ci numai una practica 100%! Doar intrebari si raspunsuri pe teme din fiscalitate si contabilitate! Orice fel de intrebari! Complexe sau simple! Scurte sau lungi! Veti avea ocazia sa auziti intrebari cu care se confrunta colegii dvs din aceleasi domenii de activitate ca si dvs!

Este un proiect indraznet, unic in Romania la aceasta data! De aceea, avand in vedere timpul relativ scurt, ne-am gandit sa limitam numarul intrebarilor la un numar de 4 pentru fiecare participant. De asemenea avand in vedere costul scazut, avem in vedere un numar minim de participanti pentru care vom putea sustine aceasta intalnire.

Asadar in cazul in care considerati ca aveti intrebari fara raspuns din fiscalitate si contabilitate, va rugam sa pregatiti intrebarile dumneavoastra si sa ne transmiteti formularul de inscriere de mai jos. De restul ne vom ocupa noi: o sala de conferinte placuta, pauza de cafea, notes-uri si  instrumente de scris si tot confortul necesar!

Cine este lectorul?

Colaborator al World Trade Institute de peste 10 ani, Domnul Cristian Radulescu este lector si speaker la numeroase conferinte si seminarii pe probleme de fiscalitate.

Domnul Cristian Radulescu, licentiat al Facultatii de Finante si Contabilitate a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, are 10 ani de experienta in consultanta fiscala locala si internationala la Taxhouse, Andersen, Ernst & Young si PriceWaterhouseCoopers.  Este de asemenea consultant fiscal autorizat de Camera Consultantilor Fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR si evaluator inregistrat ANEVAR. Are o bogata experienta in numeroase companii multinationale si mari companii romanesti, fiind implicat in mari restructurari fiscale si acordand consultanta pe probleme fiscale locale si internationale pentru varii activitati corporatiste, fuziuni, divizari si reorganizari pentru clienti din diverse industrii, revizii fiscale, due diligence fiscal, etc.


De asemenea este specializat in legislatia de TVA a Uniunii Europene si a fost activ implicat in asistenta acordata Ministerului Finantelor Publice pentru alinierea legislatiei romanesti la directivele europene, in anii 2005-2006.

Cui se adreseaza?

Seminarul se adreseaza deopotriva persoanelor din departamentul financiar-contabil si economic, contabililor, directorilor economici sau financiari, persoanelor din mediul economic si juridic dar si din managementul si actionariatul companiei.

Este de asemenea de un real folos celor care sunt in etapa de asimilare si sedimentare a acestor concepte-cheie din domeniul fiscal-contabil.

Care pot fi principalele subiecte pentru intrebarile dumneavoastra?

Asa cum am mentionat de la inceput, vom raspunde la orice intrebare, pe orice subiect de fiscalitate si contabilitate. Pentru o oarecare orientare, va enumeram mai jos doar cateva domenii:

  • – contabilitate;
  • – impozit pe profit;
  • – impozit pe venit;
  • – contributii sociale;
  • – TVA;
  • – impozite si taxe locale;
  • – impozit pe constructii;
  • – impozit pe veniturile nerezidentilor;
  • – impozit pe veniturile microintreprinderilor;

Intrebarile dumneavoastra pot fi referitoare la (si fara a se rezuma la acestea): preturile de transfer; sedii permanente; sedii fixe; reprezentant fiscal; deductibilitatea cheltuielilor; impozitarea diferitelor avantaje in natura; stock option plan; tratamentul cesiunilor de creanta; tratamentul certificatelor verzi; reparatii/intretinere versus imbunatatiri; impozitarea dividendelor si cesiunii de actiuni; tratamentul fiscal al distantei de la domiciliu la locul de munca; tratamentul fiscal al pensiilor facultative si asigurarilor de viata sau de sanatate; impozitarea redeventelor, serviciilor de management, inchirierilor de echipamente, dobanzilor, etc.

 

Mai multe detalii gasiti pe www.wtib.ro

Fax: (021) 319 12 96 / Email: wtib@wtib.ro / Tel: (021) 202 44 09/

Persoana de contact:  Silvan CONSTANTIN, 0724 413 568

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact