Diverse

Verificati plafonul pentru impozit pe profit

Verificati plafonul pentru impozit pe profit
Maria Mihaela Benki

impozit pe profitAtentie la plafonul de trecere la impozit pe profit

Verificati la fiecare sfarsit de luna cifra de afaceri. Daca ati depasit 65.000 eur, atunci trebuie sa depuneti Declaratia 010  pentru renuntarea la statutul de microintreprindere si luarea in evidenta ca platitori de impozit pe profit. Veti depune declaratia 100 pentru impozit pe profit incepand cu trimestrul in care ati declarat statutul.

In ceea ce priveste calcularea impozitului pe profit, aceasta se va face pentru tot anul fiscal, incepand cu 1 ianuarie a anului curent.

Impozitul pe profit datorat este dat de diferenta dintre impozitul pe profit calculat cumulat de la inceputul anului si impozitul pe venit platit intre timp.

 

Maria Mihaela Benki Maria Mihaela Benki (112 Posts)

Economist


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
View Comments (1)

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact