Fundatii si asociatii

O emisiune AvocatnetTV despre activitatile independente

O emisiune AvocatnetTV despre activitatile independente
Costin Pietraru

AvocatnetTV – Activitati independente (PFA si profesii liberale)

Un interview cu Alexandru Suteu, co-autor al cartii „Ghid PFA privind autorizarea, declararea, evidenta contabila si impunerea veniturilor de activitati independente„.

Pe parcursul interview-ului sunt dezbatute aspecte legate de impozitatea si functionarea PFA-urilor si a altor entitati independente. Printre subiectele discutate amintim:

  • profesiile libere si profesiile liberale inseamna acelasi lucru.
  • depasirea pragului de platitor de TVA
  • controlul fiscal la un PFA nu difera cu nimic fata de un control la o societate comerciala
  • impozitatea veniturilor realizate de pe urma contractelor de mandat (administrator, cenzor)
Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fundatii si asociatii
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Fundatii si asociatii

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact