PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Garanţia MASTER COUNT SERVICES SRL

S.C. MASTER COUNT SERVICES S.R.L respectă legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.faracontabilitate.ro si S.C. MASTER COUNT SERVICES S.R.L. au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

2. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

S.C. MASTER COUNT SERVICES S.R.L. prelucreaza datele personale ale dumneavoastra, in temeiul legii, cu buna-credinta, in scopuri legitime, avand ca obiect serviciile de comunicatii electronice, cat si reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colectează datele), reprezentantii legali ai persoanei vizate si partenerii contractuali ai operatorului, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de furnizarea precum si de indeplinirea la timp si cu operativitate a serviciilor pe care le promovam.

Refuzul dumneavoastra expres fata de prelucrarea acestor date echivaleaza cu imposibilitatea furnizarii serviciilor de consultanta contabila si va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.

3. Drepturile si obligatiile persoanei vizate

Drepturile dumneavoastră privitoare la protectia datelor cu caracter personal, respectiv drepturile prevazute de Legea 677/2001 si Legea 506/2004, sunt urmatoarele:

  • dreptul de acces la date – orice persoana vizata are dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de operator;
  • dreptul de interventie asupra datelor – orice persoana vizata are dreptul de a solicita, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata catre S.C. MASTER COUNT SERVICES S.R.L. STR. CAMPIA LIBERTATII NR. 9, BL. PM62, SC. 2, ET. 3, AP. 68, SECTOR 3, BUCURESTI, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor* a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • dreptul de opoziţie – persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unor prelucrari sau sa fie dezvaluite unor terti, cerere ce va fi transmisa la adresa mai sus mentionata;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei, fara a aduce atingere posibilitătii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere in domeniu ;
  • dreptul de a merge in instanta si de a cere daune pentru incălcarea drepturilor in baza Legii 677/2001;
  • persoana in cauza poate cere, gratuit, in scris, in orice moment, ca datele sale personale sa nu mai fie procesate.

Persoana vizata este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Persoana vizata se obliga sa:

  • a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  • b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;
  • c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al persoanei vizate sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator). Persoanele vizate care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionate in instanta, civil si penal.

 

4. Incetarea colaborarii

Sunteti de acord ca echipa faracontabilitate.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul dumneavoastra, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale faracontabilitate.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa faracontabilitate.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor.

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Echipa faracontabilitate.ro mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general.

5. Publicitate si promotii

Echipa faracontabilitate.ro ruleaza campanii publicitare si promotii ce pot fi incluse in mesajele sau ofertele dumneavoatra. Odata cu crearea contului, acordati site-ului faracontabilitate.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate poate fi schimbat de catre echipa faracontabilitate.ro la orice moment cu sau fara notificarea prealabila a persoanelor vizate. Corespondenta sau afacerile, precum si participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul portalului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii, sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a tipului de companie pe care va veti decide sa o contactati.

Ati luat cunostinta si sunteti de acord cu derularea acestor campanii in cadrul contului dumneavoastra. Nu veti incerca sa scoateti sau sa dezactivati sectiunea de publicitate a portalului. Persoanele vizate care incalca aceasta prevedere vor avea accesul  restrictionat, fara avertisment.

www.faracontabilitate.ro face toate eforturile pentru protejarea informatiilor dumneavoastra in timpul transmiterii acestora intre computerul dumneavoastra si server-ul nostru, prin folosirea de programe securizate la care accesul se face pe baza de user si parola, sistemul fiind prevazut si cu un sistem anti-virus foarte performant.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

View Comments (1)

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact