Parteneri

Contabilitate si Fiscalitate la un Pret Corect

Contabilitate si Fiscalitate la un Pret Corect
Costin Pietraru

 Servicii complexe de contabilitate, fiscalitate si expertize contabile

 

Intr-o economie de piata dificila ca cea a Romaniei, tot mai multe firme romanesti de productie sau prestari servicii isi inceteaza activitatea.

Lipsa acuta a lichiditatilor si impozitele foarte mari fac ca tot mai multi dintre micii intreprinzatori din Romania sa se orienteze, catre activitatea pe piata neagra, catre munca „la mica intelegere”. Marii contribuabili mai reusesc sa plateasca impozitele si sa aibe suficient cash flow ca sa-si continue activitatea.

Master Count Services SRL ofera clientilor sai nu doar inregistrari contabile si depuneri la zi a declaratiilor, ci si cosultanta pentru desfasurarea activitatii in mediului economic actual. Noi suntem profesionisti si facem totul ca sa gasim un limbaj comun de comunicare cu clientii nostri.

La stabilirea tarifelor practicate se ia in considerare volumul de munca depus de firma noastra.

Va prezentam mai jos cateva dintre serviciile pe care vi le oferim:

 •  1. Inregistrarea în contabilitate a operaţiunilor patrimoniale efectuate de catre beneficiar;
 • 2. Calculul si regularizarea impozitelor si taxelor, in cuantumul si la termenele stabilite de legislatia fiscala, aferente bugetului de stat, bugetelor asigurarilor sociale si a fodului de somaj;
 • 3. Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale la sediul administratiei financiare si online;
 • 4. Intocmirea statelor de salarii, calculul drepturilor de personal;
 • 5. Reprezentarea beneficiarului in relatie cu Inspectoratul Teritorial de Munca, in legatura cu personalul angajat precum si depunerea documentelor de modificare a relatiilor de munca;
 • 6. Reprezentarea societatii in vederea obtinerii certificatelor de atestare fiscala sau a solicitarii fisei sintetice de platitor;
 • 7. Intocmirea, certificarea si depunerea la administratia financiara a situatiilor financiare anuale si semestriale (bilanturi contabile);
 • 8. Reprezentarea societatii comerciale pe parcursul controlului fiscal.
 • 9. Consultanta contabila si fiscala.
 • 10. Tinerea corecta a inventarului curent pe baza informatiilor furnizate de beneficiar.
 • 11. Organizarea circuitului actelor contabile in asa fel incat toate operatiunile sa fie inregistrate corect si la timp.
 • 12. In tariful initial sunt incluse toate declaratiile pe care o societate trebuie sa le depuna la Administratia Financiara in cursul unui exercitiu financiar.
 • 13. Totodata, in acelasi tarif sunt incluse operatiunile de personal pana la un numar minim de salariati, in functie de specificul societatii si volumul de activitate: contracte de munca, decizii de incetare, adeverinte de vechime, statele de plata etc.
 • 14. Consultanta financiar contabila si fiscala, putand primi raspunsul fie direct, fie telefonic, fie prin mail sau fax, dupa cum doriti.
 • 15. Operatiuni privind Registrul Comertului: Certificate Constatatoare, Declarare de sedii secundare, prelungiri de sediu social, precum si orice alte depuneri de mentiuni. Nu sunt incluse aici procedurile de infiintare, fuziune, divizare sau dizolvare societate. Firma noastra insa va poate oferi tarife preferentiale pentru aceste proceduri, cuprinse intre 400 si maxim 700 lei, in functie de numarul de asociati ai societatii, continand redactarea de acte, depunerea de capital social, depunerea dosarului la Registrul Comertului incepand de la faza initiala pana la faza finala.
 • 16. Pe parcursul fiecarui an de contract nu vor exista acte aditionale privind plati suplimentare – cu exceptia celor de la punctul 16 – iar tariful nu va fi modificat timp de 1 an de zile.
 • 17. Veti avea la dispozitie zilnic o persoana care va poate raspunde la intrebari referitoare fie la resursele umane fie la contabilitate si fiscalitate.
 • 18. Pentru orice document care trebuie sa fie achizitionat de societate ne vom deplasa noi, deplasarea fiind inclusa in tarif.
 • 19. De asemenea, in tarif este inclusa o deplasare lunara la sediul social, de comun acord cu clientul, atat pentru preluarea actelor contabile cat si ca masura fiscal-contabila preventiva.
 • 20. Veti primi, pe e-mail, lunar, o instiintare privind modificarile legislative din luna respectiva care pot avea impact asupra activitatii dumneavoastra. La cerere, veti primi pe mail sau fax informatii legislative pe care le solicitati asupra unui aspect financiar, contabil sau fiscal.
 • 21. Instruirea personalului desemnat in vederea tinerii unei contabilitati primare obligatorii la punctul de lucru (fise de magazie, registrul de casa, completare NIR-uri. Este foarte important acest lucru pentru ca un eventual control solicita ca cele 3 categorii mentionate sa fie tinute la zi. Cum va spuneam si de dimineata, cu cat firma este mai bine organizata si are actele intr-o ordine desavarsita, amenda aplicata va fi minima, putandu-se ajunge doar la avertisment in unele cazuri).
 • 22. Raportari diverse, stabilite de comun acord cu clientul, functie de activitatea acestuia si de nevoi.

 

 


Persoana de contact:

Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil

Telefon: 0727 571 797

Telefon: 0745 313 785

laurentiu.ianculescu [at] mastercount.ro

www:  www.mastercount.ro

 

 

 

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
View Comments (1)

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Parteneri
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Parteneri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact