Parteneri

Inspiratie? Mai mult decat atat.

Inspiratie? Mai mult decat atat.
Costin Pietraru

Exista in viata fiecarui om cateva domenii importante care, pentru o viata sanatoasa, trebuie sa fie in echilibru. Indiferent de ocupatia, varsta si starea sa financiara.

Fiecare are propriile nevoi iar domeniile pot fi diferite, dar se aplică aceasi regula. Daca insisti pe o singura nevoie si le vei neglija pe celelalte, in timp, rezultatele vor fi nefavorabile.

Cu ajutorul unei serii de 12 intrebari, referitoare la cele 12 aspecte principale din viata unui om, precum si cu o reprezentare grafica sub forma unei roti cu 12 spite, vei realiza o reprezentare grafica a nivelului de satisfactie alocat fiecarei arii intr-un interval de timp.

In plus, la fiecare intrebare vei avea o zona de introspectie pentru ca tu sa poti defini ce inseamna succesul, reusita in fiecare din segmentele vietii la care ne-am referit in exercitiu.
Este surprinzator ce impact poate avea aceasta reprezentare grafica pentru perceptia vietii in general.
Odata creata aceasta reprezentare, ia in considerare centrul cercului cu valoarea zero si marginea cercului cu valoarea 10. Astfel, poti da pentru fiecare sectiune o masura a satisfactiei tale prezente in fiecare din ariile reprezentate.

Descarca acum un WORKBOOK de self-coaching (in valoare de 69 lei), care sa iti dea startul pentru schimbare! In plus vei primi inca 21 de articole (cate unul in fiecare zi).

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Parteneri
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Parteneri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact