Parteneri

Mesteri in WordPress

Mesteri in WordPress
Costin Pietraru

Timpul breslelor mestesugaresti a trecut dar mesterii sunt inca printre noi. Astazi ii numim profesionisti si sunt cei care isi cunosc si iubesc munca si pe care noi, cei ce apelam la ei, ii creditam cu increderea si respectul nostru.

In vremuri de mult apuse meseria se transmitea din generatie in generatie, astazi noii profesionisti trebuie sa investeasca mai mult efort in dezvoltarea lor profesionala. Meseriile au devenit mult mai volatile iar noii mesteri nu beneficiaza de experienta adunata in ani de generatiile trecute.

Astazi ca si atunci diferenta o face produsul ce iese din mainile lor. Nu este nimic magic sau inovativ si nici macar revolutionar, este insasi viata lor de zi cu zi, menirea lor de a fi.

Am invatat sa instalam wordpress si am perfectionat acest proces cu dragoste si daruire. Astazi, putem spune cu mandrie ca reusind sa scoatem la lumina potentialul stralucit al acestui produs open source. Nu vom salva planeta, dar daca ai nevoie de un site wordpress, poti apela cu intredere la noi, stim ce facem si putem garanta rezultate excelente de fiecare data … pentru ca suntem mesteri in WordPress si Adwords.

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
View Comments (3)

3 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Parteneri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact