Parteneri

Primul atelier de realitate virtuala si augmentata pentru copii

Primul atelier de realitate virtuala si augmentata pentru copii
Costin Pietraru

Copiii sunt asteptati in Academia Micilor Developeri, in data de 25 aprilie, de la ora 11:00 la ora 12:30 sau seara de la 18:00 la 19:30 pentru primul atelier de realitate virtuala si augmentata pentru copii.

Copiii vor invata despre grafica 3D, despre cum se folosesc ochelarii VR SBS si vor construi o aplicatie practica pentru telefoanele mobile si ochelarii VR pe care ii vor primi la curs.

Tehnologia bate astazi la portile inlocuirii realitatii cu o alta versiune a realitatii,  realitatea virtuala (VR).

 

Cu ajutorul ochelarilor VR ne putem scufundarea in lumea digitala prin deconectarea ochilor de la realitatea inconjuratoare si conectarea lor la realitatea virtuala. Intermediar putem percepe lumea inconjuratoare prin ochelari, adaugand informatii utile (realitate imbunatatita/augmentata).

Primul joc in care realitatea augmentata a jucat un rol important a fost: Pokémon GO – Get Up and Go!

 

Din ce in ce mai multe companii dezvolta tehnologi pentru realitatea augmentata si ochelari 3D.

 

Copii sunt in prima linie a schimbarilor ce vor venii. S-au nascut cu tableta si telefonul in mana, sunt generatia mobile-ready, all-the-time-connected, sunt Generation Z sau iGeneration.

 

Vor deveni ei prima generatie ce se va muta in propria realitate?

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Parteneri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact