Software

Cum decidem cand avem nevoie de un site web mai bun?

Cum decidem cand avem nevoie de un site web mai bun?
Costin Pietraru

Iata cateva siteuri demo:

contabil-independent_350

expert_contabil_350

firma-contabilitate_350

Relatia pe care o are contabilul cu firmele pentru care lucreaza este una de lunga durata bazata pe incredere si profesionalism. O firma isi schimba contabilul in rare ocazii si atuncea o face numai pentru ca este nevoita.

Un site web de contabilitate pare steril si impersonal. Nu pare sa ne reprezinte in  fata viitorilor clienti, si nici in fata celor vechi cu care avem o relatie personala de incredere .


Pe internet, spre deosebire de medile clasice de publicitate (reviste , ziare, televiziune , radio) te poti adresa mai multor segmente demografice sau numai unuia singur. Internetul ofera acces catre intreaga lume, fara sa vizeaza pe nimeni în mod special . Utilizatorul de Internet alege unde sa se uite, asa cum aleg ce ziarcumpara sau ce program de TV urmaresc.

Daca afacerea dumneavoastra nu este acolo, ea nu va fi gasita.

Exista peste 8 miliarde de pagini web indexate in motorul de cautare Google. Primele trei nise comerciale din Internet sunt Technology , Real Estate si Turismul. Statisticile arata ca 7 din 10 oameni vor cauta pe internet pentru informatii înainte de a achizitiona bunuri imobiliare sau pentru a seta un itinerar de calatorie.

Un site web, de obicei, este destul de impersonal – si asta este un lucru bun – pentru ca atunci când oamenii cauta in internet doresc informatii si nu o relatie personala. Informatiile ii vor aduce la tine. Din acest moment esti liber sa clatesti relatia.
Un site va ofera un numar mai mare de potentiali clienti cu care puteti intra in contact si cu care puteti cladi relatia de incredere dorita.

În cazul în care utilizatorii de internet nu te vor gasi pe net, vor cauta concurentii dumneavoastra , care au site-uri web.

firma-contabilitateCompania 123wp te ajuta sa te decizi. Oferta noastra este completa si te va ajuta nu numai sa ai un site web frumos ci sa creezi din prima clipa un sentiment de incredere si prietenie. Site-urile noastre sunt un avantaj de marketing uluitor.

 

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Software

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact