Software

SalLite

SalLite
Costin Pietraru

Aplicatia SalLite permite un calcul simplu, rapid si eficient al costurilor de angajare a personalului.

Aplicatia SalLite inglobeaza caracteristicile proprii tuturor aplicatiilor CIEL – utilizare usoara, intuitiva si eficienta, fiind deja actualizata conform reglementarilor legale referitoare la cota unica de impozitare de 16%.

descarca aplicatia CIEL SalLite

Pentru utilizarea aplicatiei, urmati pasii simpli de mai jos:
1. Configurati cursul valutar.
2. Introduceti salariul net sau salariul brut.
3. Interpretati datele afisate.
4. Aplicatia este disponibila in limbile Romana, Engleza si Franceza.

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Software
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Software

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact