Software

Transforma fisierele PDF in fisiere word

Transforma fisierele PDF in fisiere word
Costin Pietraru

PDF2word2PDF-ul este unul dintre fișierele cele mai trimise de la o persoană la alta și de la o afacere la alta. PDF este un format esențial în lumea digitală. PDF-ul este atat de folosit deoarece arata la fel de bine in orice calculator, iar dimensiunile fisierulul sunt mici, permitand trimiterea prin email, editarea lor poate fi insa foarte dificila.

Noul program gratuit de transformare a fisierelor PDF in fisiere Word vă permite să transformati orice document PDF în format Word, astfel încât să înceapeti să-l editați imediat.

Descarca acum programul Free PDF to Word – CNET Download (Windows)

Mai multe detalii pe siteul producatorului: Free PDF Solutions

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Software
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Software

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact