Stiri de weekend

Stiri bizare de weekend

Stiri bizare de weekend
Laurentiu Ianculescu

Si testoasele mor, nu-i asa?

Ultima broasca uriasa din Insula Pinta, Arhipelagul Galapagos, este condamnata la moarte prin… singuratate. George, asa cum a fost botezata uriasa broasca testoasa care cantareste nu mai putin de 400 kg nu are cum sa aiba urmasi, fiind ultimul din specia sa. Daca nu se va gasi o femela pentru George, inca o subspecie rara va disparea de pe Terra. Pana la ora actuala, singura testoasa ale carui caractere genetice sunt oarecum asemanatoare cu ale lui George a fost descoperita in Chile. Intrebarea este cine va merge la cine?! Se va duce George in America de Sud sau va renunta femela la ambiantul sau pentru a-l vizita pe batranul testos?

Hotul ghinionist

Dupa ce a jefuit un magazin dintr-un mic orasel din Michigan, un barbat a incercat sa fuga cu masina de la locul intamplarii. Cum bateria era descarcata si  masina nu pornea, hotul s-a intors in magazin si a returnat vanzatorului banii luati. Drept recompensa, vanzatorul l-a ajutat pe delicvent sa-si impinga masina.

Scut impotriva rechinilor

Este o inventie de ultima ora pusa la punct de o firma din Australia. Aparatul nu cantareste mai mult de o jumatate de kilogram si poate fi atasat de glezna innotatorului. Aparatul, alimentat de la niste baterii, genereaza un camp electronic care afecteaza sistemul nervos al rechinilor si ii face sa ocoleasca zona. In cazul in care rechinul nu se indeparteaza, campul “loveste” niste centri receptori aflati la nivelul dintilor, producand o stare profunda de discomfort care-l determina, pe rechin, sa se departeze. Asta, probabil, doar daca nu e vorba de un rechin mult prea batran ca sa-i mai pese de dintii sai si innotatorul risca sa aiba o intalnire de gradul 3 cu Afanase al adancurilor..

Comert cu testicule

O afacere serioasa care se deruleaza in Taiwan este comertul cu testicule de pui. Asta pentru ca barbatii sunt convinsi ca daca vor consuma c__ie de pui, vor fi foarte potenti. Din pacate, goana dupa potenta a cam consumat toata sursa interna, motiv pentru care au apelat la importul lor din alte tari, in special din China. Problema insa a ramas in ograda… gainilor. Pai cum sa mai faca astea oua daca nu sunt… stimulate?

Preot indragostit prin Internet


Enoriasii din mica localitate Ituero de Azaba au strans 1500 de euro prin colecta publica, bani necesari pentru ca preotul lor sa-si poata aduce in Spania aleasa inimii. Nimic ciudat, doar ca parintele Alfonso Vegas si-a cunoscut aleasa pe chat, femeia locuind in Peru. Dupa o slujba de aproape 20 de ani in sanul aceleeasi parohii, preotul a solicitat un concediu prelungit de o jumatate de an, dupa care a plecat in Peru, sa-si cunoasca iubita pe care doreste sa o aduca cu el. Din dragoste pentru parohul lor, oamenii au strans banii necesari biletelor de drum dus-intors.

Armata imparatului chinez atacata de… ciuperci

Celebra si numeroasa armata de teracota a imparatului Qin Shihaungdi (259-210 i.H.) este pe cale de a fi distrusa de un inamic necrutator – ciupercile. Din cauza umezelii la care a fost supusa de la descoperirea sa, armata a fost atacata de cateva zeci de tipuri de ciuperci microscopice, toti cei peste 7.000 de razboinici fiind in pericol de a fi definitiv distrusi. Si ei si caii lor.

Liceana centenara

Cam asa ar putea fi numita o americanca, care a terminat liceul la varsta de 102 ani. Inaintea sa, cel mai batranlicean fusese tot un american, Jean Bowman, care si-a luat diploma de absolvire la varsta de 86 de ani. Actuala absolventa are 11 copii, 32 de nepoti si 37 de stranepoti. Care au fost toti prezenti la festivitatea de final.

Minciuna chiar lungeste nasul

Asa sustin cercetatorii americani, dupa ce au efectuat un studiu la care au participat 4800 de subiecti. Astfel, s-a constatat ca fiecare minciuna spusa duce la cresterea presiunii sanguine in anumite parti ale corpului, rezultatul fiind cresterea acelor parti peste media normala. In consecinta, cei care mint au nasul mai lung. Si nu numai nasul. Oare asta sa fie cauza pentru care politicienii romani, ministrii si chiar prim ministrii nostri au, de multe ori, nasul rosu si mare?!

 

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri de weekend
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Stiri de weekend

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact