Stiri de weekend

Stiri bizare din toata lumea

Stiri bizare din toata lumea
Laurentiu Ianculescu

Crocodil invins de o femeie

Chiar daca pare greu de crezut, s-a intamplat in India, unde o femeie a fost la cateva secunde de a deveni cina unui crocodil de aproape trei metri. Cu puteri sporite din cauza fricii de moarte, indianca i-a scos un ochi crocodilului, acesta scufundandu-se definitiv. Nu ne gandim la ce glume s-a expus sarmanul crocodil din partea tovarasilor sai de vanatoare.

Pisica de mincare pentru aligator

Din pura curiozitate, un adolescent din Florida a luat pisica vecinilor pe care a dat-o de mincare unui aligator. Baiatul a declarat ca nu a avut nimic cu pisica, dar voia sa vada care din cele doua animale invinge. Si a invins aligatorul.

Muzeu pentru magari

Un danez din orasul Exloo, mare iubitor al acestor animale, a decis sa infiinteze un muzeu dedicat acestora. Danezul urmareste sa popularizeze dobitoacele si sa faca oamenii sa le iubeasca asa cum merita. Muzeul va contine toate materialele publicate de-a lungul timpului despre magari, precum si intamplari vechi sau noi ai caror protagonisti au fost acestia. Evident, vor exista si fotografii cu toate rasele de magari din lume.

Injuraturi interzise in carciuma


Masura au luat-o proprietarii unui lant de pub-uri, care au decretat interzise injuraturile in carciumile lor. Cu respectul cuvenit, clientii care injura sunt rugati sa paraseasca localul, iar la mai multe recidive, li se interzice accesul pe o perioada mai mica sau mai mare de timp. Cu toate acestea, englezii au acceptat noile conditii, considerand ca vin in ajutorul civilizarii lor, unii dintre ei controlandu-se cu greu dupa cateva halbe cu bere.

Poem pentru un virus

Nu este o gluma ci un veritabil poem scris in urma cu mai bine de 1.200 de ani de Koken, una dintre imparatesele Japoniei. Poemul a fost scris in anul 792 si este dedicat florii de eupatorium, o planta cu multiple proprietati curative. Ceea ce a impresionat-o pe imparateasa a fost culoarea galbena la care ajungea planta in timpul verii. Numai ca oamenii de stiinta au aratat ca planta se ingalbenea din cauza unui virus care o afecta si o ingalbenea, un fel de hepatita a florilor. Cum se vede, in cele din urma, imparateasa a dedicat poemul sau unui… virus.

Masturbarea afecteaza memoria

Asta sustin cercetatorii americani care arata ca in urma masturbarii masculine, barbatul pierde o cantitate foarte mare de energie, nu doar sexuala. “Cei mai multi sunt dintre barbati sunt cuprinsi de o puternica stare de somnolenta. Prin ejaculare, se pierde foarte multa energie sexuala. Ca atare, organismul trebuie sa se re-echilibreze si in aceste conditii este re-directionata energia aflata in diverse zone, inclusiv in zona capului, ceea ce duce la o slabire a activitatii cerebrale, implicit a memoriei”, sustine Michael Terrano, coordonatorul studiului. Pornind de la aceasta premisa, nu putem sa nu ne punem intrebarea daca reciproca e valabila. Adica, cei care au probleme de gandire, fac parte din cei care se masturbeaza des? Asta ar insemna ca mai bine de 90% din barbati sunt vinovati. De slabirea memoriei, evident.

Formula compatibilitatii in cuplu

Au aflat-o specialistii polonezi care afirma ca secretul unui cuplu este dat de potrivirea celor doi parteneri ca dimensiuni. Comform noilor studii, barbatul trebuie sa fie de 1, 09 ori mai inalt decit partenera sa. La studiu au participat peste 600 de femei, cu varste intre 19 – 50 de ani. In felul acesta este daramat mitul potrivit caruia femeile vor barbati foarte inalti. Ele prefera doar barbatii ceva mai inalti.

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri de weekend
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Stiri de weekend

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact