Stiri de weekend

Stiri ciudate de weekend

Stiri ciudate de weekend
Laurentiu Ianculescu

Robotul care desface bere

Este inventia unui student american din statul Florica care si-a testat inovatia pe mai bine de 100 de sticle de bere de toate formele si marimile. Acesta se plimba pe tejgheaua barului si de fiecare data cand intalneste in calea sa o sticla, o fixeaza cu unul dintre brate iar cu cel de al doilea scoate dopul. Nu se stie cum procedeaza in cazul halbelor…

Hotul ghinionist

Un hot inarmat cu un pistol semi-automat a intrat in cladirea unei banci din Koblenz, fara sa studieze dinainte locul faptei. Asa ca s-a trezit in plin proces de mutare a bancii, sucursala respectiva fiind desfiintata. Ceea ce insemna ca si seifurile sunt goale. Cum hotul nu credea ca o banca nu are bani, a ordonat deschiderea seifului, lucru pe care angajatii l-au facut imediat. Abia in clipa in care a vazut ca seiful e gol, pe hot l-au podidit lacrimile de ciuda si a luat-o la fuga. Cea mai tare operatiune a sa daduse gres.

Americanii vor avea un sistem de recunoastere faciala

Pentru asta a fost incheiat un contract cu firma Visage Technology, care va implementa un program de recunoastere faciala. In felul acesta scade riscul ca anumite persoane neautorizate sa ia cunostinta de secrete la care nu are acces. Iar de aici pana la amprenta bancara, mai e doar un pas.

Frana vegetala

Germanii au reusit obtinerea unor noi placute abrazive din fibre carbonizate de in, cinepa sau scoarta de copac. Acestea, amestecate cu siliciu topit se transforma intr-o masa fibroasa care rezista la temperaturi extrem de ridicate si la uzura, iar faptul ca sunt foarte ieftine va duce la inlocuirea, in cel mai scurt timp, a frinelor clasice.

Apocalipsa dupa Newton

Marele fizician englez a fost o persoana polivalenta. In urma sa s-au gasit studii asupra scrierilor biblice. Dupa calculele marelui matematician, Apocalipsa va avea loc in anul 2060. De Iisus se pare ca oricum nu asculta nimeni: “Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal”. Oare chiar citise Newton <Noul Testament>?!

Stramosul elefantilor


In Creta a fost descoperit scheletul unui Deinotherium gigantissimum, cel mai mare stramos al elefantilor, care atingea cu usurinta inaltimea de patru metri. Numai coltii masoara 1, 5 m. Un alt schelet a fost descoperit cu ceva timp in urma in Romania si poate fi vazut de toti vizitatorii Muzeului Antipa.

Vaci clonate

Neozeelandezii au reusit obtinerea unui numar de 11 vaci clonate. Dorinta lor e de a obtine vaci care sa dea lapte de calitate superioara. Lucru pe care, cele 11 bovine clonate il si fac. Intrebarea e cine are curajul sa bea lapte de clona?!

Casatorii pe termen limitat

Se practica in Iran, au o durata cuprinsa intre o ora si 99 de ani si au aparut pentru a permite hagiilor care pleaca in pelerinaj la Mecca, sa aiba o viata sexuala normala. Sotiile temporare nu mai au nici un drept dupa scurgerea timpului, a si eventualii copii rezultati in urma relatiei, care nu au drept de mostenire la averea tatalui.

Muste impotente si barbati fertili

Cercetatorii de la Universitatea California au reusit sa fertilizeze niste musculite impotente. Interesant este faptul ca fertilitatea s-a realizat prin introducerea unei bucati de ADN uman in structura genetica a musculitelor. Urmatorul pas este indreptat catre fertizarea umana. Sa speram ca nu se va folosi ADN de musca. Asta, pentru cei care au vazut filmul “Musca”.

 

 

Photo by Emma Simpson on Unsplash

 

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri de weekend
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Stiri de weekend

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact