Stiri

Bancheri de Top

Bancheri de Top
Laurentiu Ianculescu

 

Chiar daca au banii lor, se pare ca si bancherii trebuie, macar din cand in cand, premiati.

 

Marti, 17 iulie 2012, la Hotel Athenee Palace Hilton, Salonul Le Diplomate, va avea loc  cea de a V-a editie a Galei „Bancheri de Top”.

In cadrul evenimentului vor fi premiate performantele aferente anului 2011 ale celor mai importanti jucatori care dicteaza tendintele si modeleaza piata financiar-bancara din Romania.

 

Premiile “Bancheri de Top” sunt acordate pe criterii cantitative (active, profit, depozite, credite, etc.), criterii de dinamica (structurate pe paliere ale volumului de active, pentru a asigura acuratete in comparabilitate) si criterii de eficienta (ROA, ROE, profit/angajat, profit/sucursala, venit/client, etc).

Gala se va incheia cu un cocktail, un excelent prilej de networking cu cei mai de seama reprezentanti ai sistemului financiar-bancar din Romania.

 

Cea de-a V-a editie a Galei Bancheri de Top va fi cadrul decernarii premiilor pentru principalele institutii bancare, pe baza rezultatelor obtinute in anul 2011. Totodata, avand in vedere faptul ca bancherii, si nu numai, spera ca 2011 sa fi fot ultimul an de criza, am decis ca in acest an sa premiem si performantele institutiilor financiare care au travrsat cel mai bine acest rau involburat.

 

La Gala Bancheri de Top vor participa specialisti din acest domeniu: bancheri, consilieri, avocati, companii din diverse domenii, experti, agenti, brand manageri, oameni de afaceri romani si straini, analisti economici, finantatori, firme de consultanta cu expertiza in sectorul financiar-bancar,

reprezentanti mass-media.

 

Categorii de Premii Bancheri de Top


 

· Dinamica active;

· Dinamica profit;

· Dinamica economii trase;

· Dinamica credite acordate;

· Rentabilitate active (ROA);

· Rentabilitatea capitalurilor (ROE);

· Cost/venit;

· Profit/angajat;

· Profit/sucursala;

· Credite/depozite;

· Solvabilitate.

 

Speakeri sunt domnii Radu Gratian Ghetea, Presedinte Asociatia Romana a Bancilor si Nicolae Cinteza, Directorul Directiei Supraveghere din Banca Nationala a Romaniei.

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact