Stiri

CECCAR a introdus parafele cu valabilitate anuala

CECCAR a introdus parafele cu valabilitate anuala
Laurentiu Ianculescu

 

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania a introdus, incepand cu anul urmator, parafa de Expert contabil / contabil autorizat cu valabilitate anuala. Probabil ca masura a fost necesara pentru a-I determina pe profesionistii contabili activi sa nu mai intarzie cu plata cotizatiilor catre Corp.

 

Prin Hotararea Consiliului Superior nr. 12/262 din 22 martie 2012 s-a aprobat ca incepand cu 1 ianuarie 2013 sa se introduca parafa cu valabilitate anuala.

 

Aceasta se va aplica pe toate contractele, lucrarile, rapoartele si alte documente ce intervin intre membrii CECCAR si clientii sau beneficiarii lucrarilor acestora.

 

Parafele vor fi predate in luna decembrie a anului in curs si ianuarie a anului viitor membrilor care indeplinesc conditiile de exercitare a profesiei in anul respectiv (2013), odata cu obtinerea vizei pe carnetul de expert contabil sau contabil autorizat, conform reglementarilor Corpului.

 


Astfel vechile parafe devin nule incepand cu 01.01.2013.

 

Membrii care doresc sa obtina viza pentru anul 2013 vor completa o cerere de pe site-ul www.ceccarbucuresti.ro si pe care o vor trimite pe adresa de mail ceccarbuc@ceccarbuc.ro sau o pot aduce la sediul filialei.

 

Termenul initial pentru trimiterea cererilor a expirat la data de 12.07.2012, dar cum majoritatea expertilor nu au luat la cunostinta de informatie decat foarte tarziu, probabil va exista o prelungire a acestuia.

 

Gasiti aici modelul cererii.

 

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact