Stiri

Comunitate de networking – DeBizz Businessbörse

Comunitate de networking – DeBizz Businessbörse
Costin Pietraru

networkingOamenii de afaceri știu: contactele aduc contracte

Și tu știi: este foarte important să interacționezi constant, să schimbi idei, informații și să îți extinzi mereu rețeaua de cunoștințe și de potențiali clienți.

DeBizz, singura revistă de afaceri în limba germană din România, te invită la un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri, reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german, austriac și elvețian, unde vei putea cunoaște și interacționa cu reprezentanți ai celor mai mari investitori străini din românia, cu scopul de a crea noi legături de business.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 noiembrie 2014, între ora 08:30 și 10:30, la sediul revistei DeBizz din București, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, la etajul 5 al clădirii Green Gate Offices.


În cadrul acestui mic-dejun de afaceri dedicat networkingului eficient și rapid, vei avea oportunitatea să te prezinți și să îți prezinți firma, să faci schimb de idei, să începi discuții care te vor ajuta să închei noi contracte de afaceri sau să primești recomandări către potențiali clienți pe care ți-i doreai de mult.

Sună interesant?

Atunci înscrie-te acum la DeBizz Businessbörse și pregătește-te să cunoști oamenii cu care vei colabora în viitorul apropiat!

Așteptăm cu interes inscrierea ta, până cel târziu pe data de 23 noiembrie 2014: prin formularul de contact sau la telefon: +40 725 856 113 sau +40 21 407 49 17

Participarea la acest eveniment presupune plata unei taxe de 50 de RON + TVA.

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact