Stiri

Impozitul pe profit in cadere libera -26%

Impozitul pe profit in cadere libera -26%
Costin Pietraru

impozitul pe profit in cadere liberaImpozitul pe profit colectat de fisc în luna mai a acestui an a scăzut cu 26,2% (indice nominal) față de aceeași lună a anului 2012.

Incasările din impozitele pe salarii, PFA-uri și pe cifra de afaceri a microintreprinderilor au adus fiscului 1,87 miliarde de lei, cu 5,1% mai mult decât în mai 2012.

Încasările din TVA au crescut si ele cu 6%, la 4,304 miliarde de lei.

Totalul veniturilor bugetare realizate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în luna mai 2013 a însumat 13.606,4 mil. lei, cu 2,6% – indice nominal, (348,9 mil.lei în cifre absolute) mai mult decât în luna mai 2012 (13.257,5 mil. lei).

La impozitul pe profit s-au încasat 334,6 mil. lei, cu 118,7 mil.lei (-26,2% indice nominal) mai puţin decât în 2012 ( 453,3 mil.lei). Cea mai mare scădere se înregistrează la impozitul pe profit datorat şi virat de către băncile comerciale, care a înregistrat valori negative în anul 2013 (în luna mai 2013 – 34.26 mil.lei);

Sursa: Comunicat ANAF

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact