Stiri

Normele de venit pentru anul 2014

Normele de venit pentru anul 2014
Costin Pietraru

noua_sigla_ANAFANAF a publicat normele de venit pentru anul 2014 organizate pe judet si activitate. Contribuabilii care au ales sa plateasca impozitul la norma fixa de venit vor plati la stat un impozit de 16% (cota unica) dintr-o suma fixa, stabilita anual de Finantele locale, diferita in fiecare judet, indiferent de nivelul real al veniturilor realizate.

Plata impozitelor se face trimestrial. Impozitul pe venit care se plateste in patru rate egale, pana la data de 25 inclusiv a ultimei luni din fiecare trimestru: 25 martie, 25 iunie, 25 septembrie, 25 decembrie.

De exemplu: in Bucuresti norma de venit pentru activitatile din domeniul informaticii, altele decit cele care genereaza drepturi de autor sau drepturi conexe dreptului de autor (COR:6202,6203), pentru anul 2014, este cuprinsa intre 22.000 si 25.800 lei.

Normele anuale de venit pe anul 2014, stabilite din activităţi independente, conform art. 49 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

Alba

Caras-Severin

Harghita

Prahova

Arad

Calarasi

Hunedoara

Satu Mare

Arges

Cluj

Ialomita

Salaj

Bacau

Constanta

Iasi

Sibiu

Bihor

Covasna

Ilfov

Suceava

Bistrita-Nasaud

Dâmbovita

Maramures

Teleorman

Botosani

Dolj

Mehedinti

Timis

Brasov

Galati

Mures

Tulcea

Braila

Giurgiu

Neamt

Vaslui

Buzau

Gorj

Olt

Vâlcea

Bucuresti

Vrancea

Sursa: ANAF

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact