Stiri

Veniturile incasate de ANAF au crescut cu 1.39%

Veniturile incasate de ANAF au crescut cu 1.39%
Costin Pietraru

În perioada mai – iunie 2012, totalul veniturilor bugetare realizate a însumat 27.431,78 mil. lei, ceea ce reprezintă:

  • Un grad de realizare de 101,39% (+375,64 mil. lei) a programului de încasări venituri bugetare (27.056,14 mil. lei);
  • O depăşire cu 11,74% (+2.883,05 mil. lei) a nivelului veniturilor realizate în perioada similară a anului 2011 (24.548,73 mil. lei).

ANAF menţionează că programul realizat suplimentar în suma de +375,64 mil. lei acoperă 38,30% din nerealizarea de 980,97 mil. lei din primele patru luni ale anului curent. Prin aceste rezultate, ANAF a contribuit la încadrarea în deficitul bugetar angajat faţă de organismele financiare internaţionale. Rezultatele menţionate sunt o consecinţă a acţiunilor de implusionare a colectării, desfăşurate în colaborare cu organele Gărzii Financiare şi a activităţii de Inspecţie Fiscală.

In concluzie … veniturile au crescut, dar n-au acoperit decat o treime din gaura primelor luni.

Concluzia: presiunea se va mentine la cote mari si in lunile ce vor veni.

Sursa: Comunicat ANAF

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Stiri
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Stiri

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact