Utile

ANAF publica listele cu datornicii

ANAF publica listele cu datornicii
Laurentiu Ianculescu

listele anafListele ANAF

 • Directia Generala a Finantelor Publice Valcea reaminteste contribuabililor platitori de impozite si taxe ca, la 31 iulie a.c., pe website-ul ANAF, la adresa www.anaf.ro, va fi publicata lista restantierilor care, la 30 iunie a.c., inregistrau datorii la Bugetul general consolidat.
 • Pentru a evita publicarea pe „lista datornicilor”, contribuabilii aflati in aceasta situatie trebuie sa achite debitele restante pana la termenul mentionat mai sus.
 • Cei interesati pot consulta lista operatorilor economici cu datorii restante la Bugetul general consolidat accesand website-ul ANAF, la adresa www.anaf.ro, sectiunea Informatii publice,categoria Informatii privind agentii economici/ Obligatii restante catre bugete, din meniul superior, sau sectiunea Servicii online, categoria Obligatii restante catre bugete, din prima pagina, lateral stanga.
 • Sincer, mi se pare o discriminare sa nu apara si o lista publica cu functionarii reclamati de contribuabili pentru abuzuri sau incompetenta. De ce ar trebui sa fie doar listele celor multi si saraci care datoreaza ceva statului si nu si listele functionarilor incompetenti sau abuzivi?!
 • In plus, cei bogati nu au acelasi regim cu cetatenii normali, care nu au in spate armate de avocati care sa-i apere. Un bogat, in cel mai fericit caz, este condamnat la inchisoare intre 6 luni si 3 ani, in regim special, fara ca de la el sa se poata recupera datoria. Pentru ca cel bogat are grija sa nu aibe nimic pe numele sau, deci nimic de executat.
 • Sfatul meu: daca nu sunteti inca bogati, procedati cel putin ca ei si nu va puneti nici un bun pe numele vostru.

 

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Utile
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Utile

 • Case de marcat cu dureri de cap

  Ultimele noutati despre case de marcat Dintr-un articol aparut cu doar cateva zile in urma pe www.wall-street.ro,...

 • Cum isi pierde o firma reputatia in 5 minute

  O firma, indiferent ca este mica sau mare, munceste mult pentru a-si crea o reputatie solida. De multe ori se intampla ca, pe piata, partenerii sa nu cunoasca absolut nimic unii despre ceilalti. Nu este in regula. Pentru ca, in orice domeniu iti desfasori activitatea, trebuie sa fii cunoscut. Sa existi pe...

 • Dividende in avans

    S-a dat drumul la dividende Statul roman a dat drumul la dividende. Dar nu oricum, ci...

 • Amintire cu Parintele Teofil Brasoveanul

  Parintele Teofil era un om minunat Parintele Teofil Brasoveanul te facea sa crezi cu adevarat ca undeva...

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact