Diverse

Atentie la bilanturi: de Sfanta Maria, Statul este liber

Atentie la bilanturi: de Sfanta Maria, Statul este liber
Laurentiu Ianculescu

Puntea – motiv de amanat bilanturi

Pentru toti colegii mei care s-au invrednicit sa termine clasicele bilanturi semestriale, le aduc la cunostinta ca death line-ul pentru depunerea acestora s-a amanat. Nu definitiv, ci doar cu cateva zile. Astfel incat sa se ofere ocazia functionarilor la stat sa plece intr-o mini-vacanta. Probabil ca nu toti vor profita din plin de acest concediu inedit, dar cu siguranta vor profita cei care trebuie.

Departe de mine gandul de a critica munca administrativa a functionarilor nostri. Intr-un fel, sunt invidios ca ai mei parinti nu m-au indrumat catre o cariera de functionar public, pentru ca, in Romania, asta va fi cea mai de success ocupatie (ca, dealtfel, in toata Europa, pentru ca noi doar imitam ce face Vestul). Iar mini-vacantele astea sunt, de fapt, adevarate campanii de promovare a celor care isi doresc o activitate in aparatul administratie. Pai cum sa-l mai conving eu pe micul licean sa vina la mine, intr-o firma mica de contabilitate, sa munceasca cele 8 ore minut de minut (aproape), cand statul vine cu puntea si-i arata ce bine o duce daca e functionar public?

Puntea dauneaza grav muncii?!

Revenind la ideea de baza, din cauza Sfintei Marii a aparut puntea, iar din cauza acestei punti s-a amanat depunerea bilanturilor. Ma rog, poti depune si in intervalul asta bilanturi, dar sa fim realisti: daca toata lumea pleaca la mare, tu de ce sa stai ca fraierul in Bucuresti?! Lasa ca te intorci duminica noaptea si ai timp luni, toata ziua, sa bagi ca Berila (cum spunea leatul meu), cat sa blochezi site-ul ANAF-ului din cauza atator utilizatori.

Deci, pentru colegii care dintr-un motiv sau altul, raman prin Bucuresti si mai au diverse treburi fizice pe la Administratii sau pe la ITM sau pe la ONRC, treburi care nu pot fi rezolvate inca online: dragilor, feriti-va de punte! Iar in perioada 15 – 19 august 2018, stati acasa sau la birou sau unde vreti voi, numai nu va faceti drum cu munca.

Laurentiu Ianculescu Laurentiu Ianculescu (1077 Posts)

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services


Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Diverse
Laurentiu Ianculescu

Expert Contabil - Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania - Tel: 07 27 57 17 97, Master Count Services

More in Diverse

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact