Utile

Ce se poate afla din dosarul fiscal al companiei

Ce se poate afla din dosarul fiscal al companiei
Ionut Bratanov

business_man

Ce este certificatul fiscal

Este dosarul electronic ce poate fi accesat de catre reprezentantul companiei, pentru a afla mai multe informatii legate de companie. Printre acestea se regaesc: Datele de identificare ale companiei, Vectorul fiscal al companiei, situatia sintetica, si fiecare declaratie fiscala cu numarul de confirmare.

 

Ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana care vrea sa acceseze dosarul fiscal:

Persoana care vrea sa acceseze dosarul fiscal trebuie sa fie reperzentantul companiei, si anume persoana delegata se poate depune declaratiile on-line. In primul rand aceasta persoana trebuie sa aiba un certificat calificat valabil, adica sa detina dispozitivul sub forma unui stick de memorie cu care poate semna si depune declaratiile electronice. In al doilea rand aceasta persoana trebuie sa fie inregistrata la ANAF cu declaratia 150 prin care i se permite sa depuna declaratii fiscale on-line pentru compania respectiva.

 

Care sunt pasii de accesare:


Accesul la dosarul fiscal se face de pe pagina ANAF-ului, si anume: http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF

Este indicat ca browserul folosit sa fie Internet Explorer 7(IE7), ca sa faceti trecerea se acceseaza meniul Tools din IE, F12 developer tools, Browser mode, si se bifeaza IE7.

De pe pagina ANAF-ului se apasa cheita din dreapta sus, continua-chiar daca nu e recomandat, tastati parola dispozitivului electronic, dosar fiscal. Pentru probleme legate de acces puteti trimite un e-mail la adresa Admin.portal@mfinante.ro , aici va va raspunde cineva de la centrul de calcul. Este bine sa explicati exact ce problema intampinati, si daca se poate sa atasati si niste capturi de imagini. Pentru detalii nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos sau sa ma contactati.

 

Ionut Bratanov, 0726.676.235

Contabil independent

bratanov_ion@yahoo.com

 

Ionut Bratanov Ionut Bratanov (104 Posts)

Contabil Independent


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Utile
Ionut Bratanov

Contabil Independent

More in Utile

 • Case de marcat cu dureri de cap

  Ultimele noutati despre case de marcat Dintr-un articol aparut cu doar cateva zile in urma pe www.wall-street.ro,...

 • Cum isi pierde o firma reputatia in 5 minute

  O firma, indiferent ca este mica sau mare, munceste mult pentru a-si crea o reputatie solida. De multe ori se intampla ca, pe piata, partenerii sa nu cunoasca absolut nimic unii despre ceilalti. Nu este in regula. Pentru ca, in orice domeniu iti desfasori activitatea, trebuie sa fii cunoscut. Sa existi pe...

 • Dividende in avans

    S-a dat drumul la dividende Statul roman a dat drumul la dividende. Dar nu oricum, ci...

 • Amintire cu Parintele Teofil Brasoveanul

  Parintele Teofil era un om minunat Parintele Teofil Brasoveanul te facea sa crezi cu adevarat ca undeva...

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact