Utile

Ghidul practic pentru intreprinderi cu privire la noile reguli de TVA

Ghidul practic pentru intreprinderi cu privire la noile reguli de TVA
Costin Pietraru

LOGO CE_Vertical_EN_quadriComisia Europeana a publicat un ghidul practic al carui scop este sa pregateasca intreprinderile pentru noile reguli de TVA in sectorul telecomunicatiilor si al serviciilor electronice, reguli ce vor intra in vigoare in 2015.

Scopul este de a ajuta întreprinderile să fie pe deplin pregătite la timp pentru comutare , prin care TVA-ul va fi perceput, în cazul în care clientul se bazează , mai degrabă decât în cazul în care vânzătorul este . Ghidul One Stop Shop va permite afacerilor din telecomunicații, radiodifuziune și e – servicii să respecte toate obligațiile de TVA în toate statele membre, din țara lor de înregistrare. Acest lucru este în concordanță cu obiectivul Comisiei de a reduce obstacolelor fiscale și a sarcinilor administrative pentru companiile transfrontaliere în cadrul pieței unice.

Liniile directoare de astăzi se concentreze pe informațiile pe care vor fi solicitate să se înregistreze și să contabilizeze TVA-ul, formatele în care se va solicita , termenele de depunere , și toate detaliile practice cu privire la plățile . Cu această informație, companiile vor putea pregăti în mod corespunzător procesele lor și configura instrumente IT pentru a colecta informațiile pe care le vor avea de prezentat din februarie 2015.

Guidelines:

More details on the 2015 VAT change and the One Stop Shop:

Sursa

Costin Pietraru Costin Pietraru (1388 Posts)

Specialist Online - cinesunt


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Pentru comentarii Click aici

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Utile
Costin Pietraru
@pcostin

Specialist Online - cinesunt

More in Utile

 • Case de marcat cu dureri de cap

  Ultimele noutati despre case de marcat Dintr-un articol aparut cu doar cateva zile in urma pe www.wall-street.ro,...

 • Cum isi pierde o firma reputatia in 5 minute

  O firma, indiferent ca este mica sau mare, munceste mult pentru a-si crea o reputatie solida. De multe ori se intampla ca, pe piata, partenerii sa nu cunoasca absolut nimic unii despre ceilalti. Nu este in regula. Pentru ca, in orice domeniu iti desfasori activitatea, trebuie sa fii cunoscut. Sa existi pe...

 • Dividende in avans

    S-a dat drumul la dividende Statul roman a dat drumul la dividende. Dar nu oricum, ci...

 • Amintire cu Parintele Teofil Brasoveanul

  Parintele Teofil era un om minunat Parintele Teofil Brasoveanul te facea sa crezi cu adevarat ca undeva...

Vrei sa fii primul care citeste articolele noastre? Simplu, aboneaza-te la newsletter-ul nostru! Adauga adresa ta de email aici:

Nota: Continutul site-ului faracontabilitate.ro poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Reproducerea integrala sau partiala a textelor din site-ului www.faracontabilitate.ro este posibila numai cu acordul prealabil scris al faracontabilitate.ro. Echipa redactionala a site-ului incearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, site-ul faracontabilitate.ro nu poate garanta corectitudinea tuturor informatiilor publicate. In cazul informatiei cu caracter juridic, VIZITATORILOR le este recomandat sa verifice corectitudinea informatiei si din alte surse. Informatia este prezentata gratuit si fara garantii, de aceea site-ul faracontabilitate.ro nu este raspunzator de eventualele daune survenite in urma utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site. Siteul www.faracontabilitate.ro nu poate fi facut raspunzator pentru erorile aparute in unul din materialele prezentate si nici pentru modul in care un VIZITATOR al site-ului utilizeaza in orice fel informatia prezentata in acest site. |   © 2011-2015 Fara Contabilitate
  Termeni si conditii    |    Protectia datelor cu caracter personal    |    Contact